Inauguració del Festival Llimonades 2018

28th juny 2018

A partir de les 19.30

Aquest vespre és un bon moment per trobar-nos els amics i amigues del Pati, professorat, alumnes i l’equip del centre cívic mentre compartim un refresc gràcies a l’aportació de Moritz.

Inaugurem les exposicions:

RASPAS

El col·lectiu Raspas presenta la seva primera exposició. Es constituí una nit del 2016 a la desapareguda galeria Barcelona Visions. L’espina dorsal de Raspas és el compromís argèntic i el respecte a les peculiaritats d’aquest procés.

Una raspa és una espina, un os. Raspas és allò que sobra. Allò que es dona als gats. Ells ho veuen amb altres ulls.

Fotografies d’Enric Garay, Viktor Kostenko, Alek Levasgani i Joan Teixidor.

Lloc: Sala Ruïnes

Mostra dels treballs dels i les alumnes de l’Escola Elisava

ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Aquest projecte de l’alumnat de l’Escola ELISAVA, és part del currículum acadèmic del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, ​​un programa que basa la seva metodologia en l’èmfasi en la investigació visual a través de la pràctica creativa en totes les etapes del procés fotogràfic; des de la comprensió teòrica i pràctica dels diferents enfocaments i coneixements dels processos tecnològics, habilitats i conceptes, fins a la interpretació i difusió del projecte fotogràfic.

Projecte coordinat per Pedro Vicente i Inés Casals.

Lloc: Sala Montserrat Roig

INTERVENCIÓ FOTOGRÀFICA COL·LECTIVA

La mostra fotogràfica de l’alumnat de tallers de primavera

Coordinada per l’equip docent: Laia Albert, Carlos Maldonado, Juan de Dios Pérez, Francisco Gómez, Jovan Horvath, Noèlia Pérez, Adriana Olsina, Jordi Borràs, Ivan Sanczewski, Rober Astorgano i Joan Teixidor.

Amb la participació de Taller Milans i els alumnes de l’Espai obert d’investigació de tècniques químiques de fotografia. Coordinat per Francisco Gómez. I mostra dels treballs dels grups de Serigrafia coordinats per Sergio Rocha.

Projecció dels treballs de l’alumnat dels tallers d’Audiovisuals del centre.

Animació musical a càrrec de l’AndyLoop DJ a partir de les 20 h

Lloc: Pati d’en Llimona

Les exposicions es podran visitar fins al 28 de juliol.

Tags