Laboratori d’art a la fresca: Sensorial (A partir de 4 anys)

4th juliol 2017

Dimarts 4 de juliol de 17.30 a 19.30 h

Compartirem un espai de creació amb els nostres fills, a l’aire lliure. Veurem l’art com un espai de recerca i experimentació, un joc lliure on abocar la nostra creativitat, i al qual tots i totes, sense prejudicis, podem jugar i expressar-nos lliurement. Activitat per a un infant acompanyat d’un adult.  Places limitades.

Laboratori d’art és un espai d’experimentació, per expressar-nos lliurement a través del joc i la creativitat. Un espai de creació per compartir en família, aprendre i descobrir diferents tècniques.

Necessitarem tots els sentits per cuinar una veritable obra d’art! Fabricarem pintures amb pigments naturals, farem diferents mescles, i l’olfacte serà el primer protagonista.

Objectiu del taller

Compartirem un espai de creació amb els nostres fills, a l’aire lliure. Veurem l’art com un espai de recerca i experimentació, un joc lliure on abocar la nostra creativitat, i al qual tots i totes, sense prejudicis, podem jugar i expressar-nos lliurement.

Material que s’ha de portar

En aquest taller ens embrutarem! Porta una bata o un davantal o bé un canvi de roba.

Suplement econòmic

3 € euros per família.

A qui va destinat

A nens i nenes a partir de 4 anys acompanyats d’un adult, amb ganes de compartir una estona d’art, creació y experimentació.

Inscriu-te a través d’aquest enllaç

Suplement per material: 3 € (es paga el mateix dia de l’activitat)
Lloc: Pati del Centre Cívic Pati Llimona